Referanser:

Selv om Gartit Creative AS har tilhold i Sarpsborg, Østfold, er kundene fra hele landet.

Webdesign til bedrift og logo er noen av de mest populære tjenestene Gartit Creative AS leverer. Dette til en gunstig og konkurransedyktig pris.

Gartit Creative AS sine oppdrag kommer som følge av at andre kunder anbefaler meg, enten det er for en ny hjemmeside eller andre profileringeffekter.

Jeg strekker meg langt for å imøtekomme kundens behov både i forhold til budsjett og ønsket tjeneste.

Derfor ber jeg alle mine kunder om å legge igjen en anmeldelse enten man er fornøyd eller ikke.

For meg er tilbakemeldingene veldig viktig, for det forteller meg hva kundene mine liker ved mine tjenester og ikke. På den måten kan jeg tilpasse meg behovet og ønskene, og dermed levere en bedre tjeneste. Noe jeg hele tiden strekker meg etter.

Ærlighet varer lengst

Jeg oppfordrer kundene mine til at tilbakemeldingene de gir meg også gjøres offentlige. På den måten kan andre potensielle kunder også få et innblikk i hva man er fornøyd med og ikke av tjenester som er levert.

Ordtaket om at «ærlighet varer lengst» er noe jeg lever etter og tilliten jeg blir gitt fra kundene mine setter jeg svært høy pris på.

Derfor ønsker jeg å være åpen og ærlig om både mine sterke og svake sider av tjenestene jeg leverer.

Det er som oftest lettere å se dette fra utsiden enn innsiden.

Noen vil kanskje finne på å fjerne alle dårlige tilbakemeldinger i form av å gi et inntrykk av at man har kun fornøyde kunder.

Men jeg er som sagt opptatt av åpenhet og ærlighet. Derfor bruker jeg Google sin tilbakemeldingssystem for bedrifter.

Denne krever at den som gir tilbakemeldingen, faktisk har en registrert gmail konto og at tilbakemeldingene er gitt i henhold til Googles retningslinjer for anmeldelser.

I tilbakemeldingssystemet har man ingen muligheter til å redigere bort dårlige tilbakemeldinger. Kun svare på dem.

Under finner du tilbakemeldingene som kundene mine har lagt igjen offentlig etter at jeg har levert en tjeneste.

Ikke alle kunder har gitt en tilbakemelding offentlig og det respekterer jeg.

Så håper jeg du velger min lille webdesigner og logo bedrift i Sarpsborg til ditt neste prosjekt.

Jeg vil gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Dette både i levert tjeneste og pris.

Arbeid utført av den lille webdesigner bedriften i Sarpsborg:

For å få innblikk i noe av oppdragene denne lille webdesigner bedriften i Sarpsborg utførte i 2018, kan du besøke følgende lenke: https://gartitcreative.no/leverte-logo-nettsider/

FOTO: KUBRIX/Magnus Aune

Dette sier kundene:

Håkon Enga
Håkon Enga
19:55 14 Jan 21
Meget fornøyd med service og ferdig produkt! Dyktig og imøtekommende
Siv Helene Stenersen
Siv Helene Stenersen
13:21 05 Jan 21
Alt gikk etter planen da jeg trengte hjelp til å komme videre med WP sider. Kommunikasjonen var akkurat slik jeg hadde håpet. Anbefales!
John Bjørnar Braadland
John Bjørnar Braadland
09:42 03 Dec 20
Dem utførte oppdrag for video på en fremragende måte. Lett å kommunisere med, og leverte godt innenfor tidsfrister, og var også fleksible på rettinger underveis. Kommer til å bruke dem igjen.
Ali
Ali
12:35 14 Sep 20
Veldig fornøyd!
Anina Radotina
Anina Radotina
17:05 13 Aug 20
Gartit Creatice har levert oss en skreddersydd fantastisk nettside. Med god kvalitet og hurtig responstid har han tilpasset og laget alle de funksjonene og endringene vi har etterspurt. Veldig god å samarbeide med!
Robert Nordli
Robert Nordli
20:39 26 Apr 20
Gartit Creative har fra dag 1 lyttet til styret i borettslaget som har hatt sine ønsker på den nye hjemmesiden. Han har respondert raskt og effektivt og også kommet med gode innspill. Ingen problemer med å anbefale Gartit Creative til andre borettslag som ønsker hjemmeside.
Sissel Frenningsmoen
Sissel Frenningsmoen
19:40 28 Oct 19
Leverte nettopp en super og funksjonell side til oss hos Kennel Cunard. Lyttet til våre behov og la til supre funksjoner vi ikke hadde tenkt på selv. Raskt og sikkert levert!
Linn Yvonne Bergmann
Linn Yvonne Bergmann
18:44 26 Feb 19
Gartit Creative kom som en reddene engel da jeg hadde fått bygd opp en nettbutikk av et annet userriøst firma som hadde forlatt jobben halvveis! Jeg bestemte meg derfor heller å lære meg hvordan wordpress fungerer, slik at jeg kunne være uavhengig. Gartit creative har gitt meg god opplæring i wordpress, vært ekstremt tolmodig, utrolig behjelpelig og fleksibel, og han har også strekt seg langt for å hjelpe og sikkert gjort mye mer enn hva som i utgangspunktet var avtalen. Anbefales på det varmeste, og er virkelig verdt hvér en krone! ♡♡♡
Tor Bach
Tor Bach
13:23 17 Oct 18
Vennlig, rask og fleksibel service. De to nettsidene de har laget for jobben vår oppfyller helt klart forventningene våre, de ble kjapt ferdige og alle ønsker fra vår side ble imøtekommet.
Thomas Treffen
Thomas Treffen
17:46 03 Oct 18
Gartit Creative fremstår veldig seriøse, og gjør jobben på en eksemplarisk måte. Vil definitivt bruke igjen til andre prosjekter i tiden fremover. Takk for bra samarbeide så langt 🙂
Ellen Øverdal
Ellen Øverdal
08:49 19 Jun 18
Kjempe service!! Lagde visittkort akkurat som jeg ønsket, uten at jeg selv hadde noe idé i utgangspunktet ? Anbefales!!!
Anouar Elouali
Anouar Elouali
07:56 12 May 18
Gartit Creative får 5 stjerner av meg. Er selv kunde hos dem og er utrolig fornøyd med servicen, behandlingstiden og ikke minst deres kreativitet. Jeg kom med et ønske og resultatet ble noe helt annet, men mye bedre enn hva jeg selv hadde planlagt. Anbefales!
Alexander Vetlesen Ramfelt
Alexander Vetlesen Ramfelt
17:31 25 Apr 18
Topp service! Kan absolutt anbefales??
Nedre Alvim Borettslag
Nedre Alvim Borettslag
17:25 25 Apr 18
Drifter vår hjemmeside
See All Reviews