I skrivende stund lever vi i det som kalles dataalderen og det er ingen tegn til at den kommer til å ta slutt i nærmeste fremtid. Datateknologien utvikles kontinuerlig og i rekordfart og Internett har en viktig rolle i den utviklingen.

Bare det at IP versjon 4  (IPv4) snart har spilt ut sin rolle på Internett er selve symbolet på hvor fort teknologien utvikler seg og hvor tilknyttet den er Internett.

Men før jeg fortsetter, er det greit at du henger litt med om hva jeg snakker om her. Hver datamaskin eller enhet som kobler seg til Internett får tildelt sin egen IP adresse, da IPv4, den bruker 32-bit adresser på nettet, noe som begrenser antall unike adresser til 4 294 967 296. Nå er antall tilgjengelige IPv4 snart oppbrukt og vi må over til IPv6, som da støtter enda flere antall unike adresser. med andre ord det har blitt til at over 4 milliarder enheter er på nett i dag.

Man anslo i 2015 at halve verdens befolkning befant seg på nett og ingenting tilsier at det har blitt noe mindre.

Så da skjønner du hvor det bærer hen?

Ja riktig! Du trenger en nettside fordi det er rett og slett der alle er, og det at du sitter å leser dette nå, betyr at du selv er en av de mange milliarder mennesker som bruker nettet hver dag til nettopp dette formål. Søke etter informasjon.

Men det at folk er på Internett er ikke alene en grunn til at du skal ha en nettside.

Jeg skal gi deg 5 grunner til på hvorfor du bør ha en nettside. Enten du er selvstendig næringdrivende eller en veldig stor bedrift med flere ansatte.

De fem grunnene til at du bør ha en hjemmeside er:

1. Flere kunder:

Ved å ha en hjemmeside, så er du også tilgjengelig ovenfor flere potensielle kunder. Se for deg at Per trenger å få pusset opp sitt bad. Hva tror du Per gjør? Han slår ikke opp i telefonkatalaogen, men han søker på nett. Kanskje gjennom Google. Søker etter “rørlegger til å pusse opp bad” og plutselig har han mange forskjellige lenker til rørleggere som tilbyr sin tjenester.

Gjett hvem som mangler? De som ikke har en nettside. Per tar kanskje aldri kontakt med dem som ikke har en nettside, fordi han vet ikke at de eksisterer.  Så med en nettside kan man faktisk få flere kunder.

2. Din brosjyre på internett:

Det er begrenset hvor mye informasjon du kan gi til en kunde på 5 minutter. Med en nettside får kunden mulighet til å få svar på det de lurer på i ro og fred, fra sin egen stue. Da er sjansen for at de bestiller dine tjenester større.

3. Din bedrift = Profesjonell:

Det er ikke til å unngå, har du ikke en nettside fremstår du som uprofesjonell og en som ikke henger med i tiden. Du har dermed ikke skjønt hva kunden ønsker.

Har du en nettside, bør den være laget av profesjonelle og ikke på gutterommet til nabogutten.

Man finner idag noen fiks ferdig opplegg på nettet, men disse er ofte fylt med annonsører fra konkurrentene dine, og skal de ikke være det, så må man betale for tjenesten.

Da ender du opp med et dårlig design på din nettside, som er lik flere 100 sider som er laget av samme tjeneste og du betaler for det itillegg.

Din nettside må være unik og gi riktig førsteinntrykk. Dette er gjerne første inntrykket til din bedrift som betyr noe, så den bør være best mulig og mest mulig oversiktlig.

4. Tilgjengelig for dine kunder 24 timer i døgnet:

Med en nettside er din bedrift åpen 24 timer i døgnet, ikke bokstavelig talt, men virtuelt.

Kunden får informasjonen han eller hun trenger og kan ta kontakt med deg gjennom nettsiden. Og når du kommer på jobb dagen etter, har du  fått inn bestillinger som du kan iverksette. Du er med andre ord, alltid der for kundene dine.

5. Billig Markedsføring for din bedrift:

Det er ikke til å legge skjul på at en nettside er en billig form for markedsføring. Alt du trenger å gjøre er å dele en lenke  sammen med noe interessant tekst. Så har du plutselig reklamert for hele bedriften din. Lager du noe viralt itillegg, enten en morsom video eller en spennende konkurranse, så er du i gang med å skape oppmerksomhet rundt din bedrift.

Har du en nettside fra før og synes det er dyrt å drifte den eller er lei? La meg ta meg av det.

 Trenger du en nettside eller en fornying av din bedrifts promotering på nett? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud:

Jeg har erfaring med webdesign for bedrifter og holder til i Sarpsborg i Østfold.


  GoogleBingFacebookInstagramTwitterAndre søkemotorerAndre sosiale medierAnbefalt av en jeg kjennerReklameAnnet

  Ansvarsfraskrivelse og begrensninger:

  Gartit Creative påtar seg ikke oppdrag som kan være i strid med norsk lov.
  Ta kontakt hvis du er usikker på om det du ønsker utskrevet kan være i strid med norsk lov.

  Gartit Creative tar ikke på seg ansvar for skader eller erstatninger som kommer som
  et resultat av bruk av 3D printede modeller.
  Dette enten det er reservedeler, prototyper eller annet.

  3D printingen skjer etter kundens egne instruksjoner,
  basert på innlevert fil av 3D modell som skal skrives ut og valgt materiale som modellen skal skrives ut i.

  Vennligst vedlegg din 3D fil som du ønsker printet ut.

  Maks filstørrelse 25MB . Er filen større enn dette, kan du sende dette i ettertid etter avtale.
  Støttede filtyper: VRML, STL, JPG og PNG.