Digital Markedsføring

DIGITAL MARKEDSFØRING:
VEIEN TIL SYNLIGHET PÅ NETT

Sliter du med å generere trafikk (besøkende) til nettsiden eller nettbutikken din? Eller ønsker du å øke den?  Mangel på trafikk eller ingen økning betyr som regel at kundene dine ikke finner deg eller at du ikke har det som trengs for å appellere til dem.

Med vår søkemotoroptimalisering (SEO) og betalte annonsering, hjelper vi deg med nettopp denne problemstillingen. Jo hardere konkurransen er om kundene, jo viktigere blir SEO og betalt annonsering.

I dagens digitale verden er det essensielt å skille seg ut fra mengden og nå ut til dine potensielle kunder på en effektiv og engasjerende måte.

Les videre om:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Betalt Annonsering

  betalt annonsering

  Med betalt annonsering går du målrettet ut og når kundene som er interessert i dine tjenester og produkter. I tillegg får du målbare resultater, fleksible budsjettstruktur og full kontroll. Med betalt annonsering kan du raskt implementere kampanjer for å få en konkurransefordel. 

  Betalt annonsering er en effektiv tilnærming som innebærer at du betaler for annonseplassering på plattformer som Google, Facebook, Instagram, og mer. Det gir øyeblikkelig synlighet da annonsene dine vises umiddelbart når du starter kampanjen, og du kan raskt nå ut til en bred målgruppe. Denne raske effekten er ideell for å øke trafikken til nettstedet ditt på kort sikt.

  Imidlertid er det viktig å være oppmerksom på at betalt annonsering har en tidsbegrenset effekt. Når kampanjen stoppes, stopper også synligheten og trafikken fra annonsene. Dette betyr at den økte trafikken vil avta når du slutter å betale for annonseringen.

  En stor fordel med betalt annonsering er muligheten til målretting. Du kan velge spesifikke målgrupper basert på demografi, interesser og atferd. Dette gir deg muligheten til å nå de mest relevante brukerne som er interessert i dine produkter eller tjenester.

  Så, selv om betalte annonser gir raskt resultat og en målrettet tilnærming, er det viktig å huske at dette er en midlertidig form for digital markedsføring.

  For en mer langsiktig og bærekraftig digital markedsføring, kan søkemotoroptimalisering (SEO) være svaret. Ved å investere tid og innsats i SEO, kan du forbedre nettstedets synlighet i søkemotorer, og oppnå en vedvarende trafikkstrøm uten å betale for hver enkelt besøkende. En balansert tilnærming som inkluderer både betalt annonsering og SEO, kan gi en kraftig effekt på nettstedets synlighet og trafikk på både kort og lang sikt.

  Les mer eller be om et tilbud for å ta i bruk denne effektive markedsføringsstrategien.

  Eller

  Søkemotoroptimalisering (SEO)

  seo

  SEO er en form for digital markedsføring som fokuserer på å forbedre nettstedets synlighet i søkemotorer. Det må ikke forveksles med den betalte annonseringen i søkemotorer. SEO er en langsiktig strategi som tar tid å implementere og gi resultater. Når du oppnår en høyere rangering i søkeresultatene gjennom SEO, vil du fortsette å motta trafikk uten å betale for hver enkelt besøkende, slik du gjør med betalt annonsering.

  En viktig del av SEO er å optimalisere nettstedet og innholdet ditt slik at søkemotorer vurderer det som relevant og verdifullt for brukerne. Den naturlige rangeringen som oppnås gjennom SEO, gir et langsiktig resultat, og det tar tid å se de fulle effektene av strategien i motsetning til betalt annonsering.

  Selv om SEO kan være en tidskrevende prosess, kan det gi en solid og bærekraftig trafikkstrøm på lang sikt. Når du investerer tid og innsats i SEO, vil du oppnå en synlighet som ikke avhenger av betalte annonser. Dette gjør SEO til en langsiktig investering som kan gi kontinuerlig trafikk til nettstedet ditt uten ekstra kostnader. Ved å kombinere både betalt annonsering og SEO, kan du selvfølgelig oppnå en balansert tilnærming som gir deg både rask synlighet (betalt annonsering) og en langsiktig, bærekraftig trafikkstrøm til din virksomhet (Søkemotoroptimalisering).

  Les mer eller be om et tilbud for å ta i bruk denne gode langsiktige investeringen.

  Eller

  Det er avgjørende å skille seg ut og nå potensielle kunder på en effektiv måte. Med vår kunnskap innen SEO kan vi hjelpe deg å dominere søkemotorresultatene. Og med vår tjeneste innen betalt annonsering utvikler vi skreddersydde kampanjer som engasjerer og konverterer potensielle kunder.

  Ta grep i dag og kontakt oss for å utforske de spennende mulighetene som vi tilbyr gjennom digital markedsføring.

  Priser

  Betalt Annonsering

  Google, Facebook og Instagram

  Fra Kr 5 000
  pr. mnd eks. mva
  • Målrettet
  • Ikke kast bort tid og ressurser på å nå ut til de som ikke er interessert i dine produkter eller tjeneste.

  • Målbare resultater
  • Detaljerte analyserapporter som viser deg nøyaktig hvordan annonsene dine presterer

  • Raske resultater
  • Betalt annonsering gir deg umiddelbare resultater. Når kampanjen din er oppe og går, begynner du å se trafikk til nettstedet ditt og potensielle kunder som samhandler med annonsene dine.

  SEO

  Gjør bedriften din mer synlig i søkemotorer

  Fra Kr 7 500
  pr. mnd eks. mva
  • SEO Analyse
  • Vi analyserer for blant annet å identifisere søkemotor forbedringer, konkurrenter og relevante søkeord.

  • Teknisk SEO
  • Vi gjør blant annet nødvendige søkemotoroptimaliserings tiltak for å forbedre sidens ytelse og brukervennlighet på tvers av enheter, samt fjerner vi døde lenker, med mer.

  • Lokal SEO
  • Vi sørger for at du er å finne på relevante lokale søkeord. Bruk av strukturert data og optimalisering av andre profiler knyttet til din bedrift.

  • On-Page SEO
  • Vi går blant annet over innholdet på nettsiden din og optimaliserer det, samt bygger vi opp en søkemotor vennlig lenkestruktur.

  • Off-Page SEO
  • En metode som foretas på andre områder enn på den aktuelle siden. Men formålet er å påvirke omdømme, autoritet og rangering i søkeresultatene.

  Fyll skjemaet under for tilbud


   BETALT ANNONSERING
   (Hvor lenge kampanjen skal vare, ønsket start, hva som er målet med kampanjen, budsjett, m.m.)

   SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)

   Skroll til toppen