Om Gartit Creative

Gartit Creative AS ble grunnlagt i januar 2018 med det formål å gi nyetablerte bedrifter en reell mulighet til å etablere seg på nett. Siden oppstarten har vi hjulpet mange oppstartsselskaper, festivaler og organisasjoner med deres digitale tilstedeværelse. Både de som hadde en nettside eller nettbutikk fra før, til de som var helt nye.

Så ikke la deg lure av den unge alderen. Vi besitter over 15 års erfaring innen webdesign, utvikling av nettsider og nettbutikker. Vi besitter også inngående kunnskap om hvordan man kan øke synligheten til nettsider og nettbutikker i søkemotorer som Google og Bing. Dette er også kjent som søkemotoroptimalisering eller SEO.


Vårt mål

Vårt mål er å kunne gi våre kunder en helhetlig tjeneste, derfor er vi heller ikke begrenset til kun webutvikling, men også det som hører naturlig til innen markedsføring. Vi tilbyr grafisk design herunder å designe eller redesigne din logo, profileringseffekter som T-skjorter og visittkort, dronefotografering og video, animasjonsvideoer, kampanjer på sosiale medier og Google, med mer.


Nettets ubegrensede natur

Noe av det flotte med å være på nett er at man ikke er begrenset geografisk. Så selv om vi er lokalisert i Sarpsborg, Østfold (Viken), betjener vi kunder over hele Norge.

Nettets ubegrensede natur hindrer oss heller ikke å bistå kunder i utlandet, noe vi har gjort tidligere, men per nå er vårt fokus på kunder i Norge.


Vår erfaring og kunnskap til din tjeneste

Gjennom årene har vi opparbeidet verdifull erfaring og kunnskap om effektive strategier. Vi deler gjerne denne kunnskapen med din bedrift.

Så gjør som andre kunder før deg, ta kontakt og fortell oss om prosjektet ditt, så finner vi sammen ut hvordan vi kan gå fra ide til virkelighet.

Personen bak
Gartit Creative

webdesign logo sarpsborg
FOTO: KUBRIX/Magnus Aune

Hamza Gartit

Daglig leder og styreleder

Står for den daglige driften, prosjektledelse, kundeoppfølging og utviklingen av tjenester.

Hvorfor velge Gartit Creative

Noe av det våre kunder liker best med oss er rask respons, vår serviceinnstilling og kvalitet vi leverer i vårt arbeid.

Vårt mål er at din bedrifts digitale tilstedeværelse skal være så vellykket og behagelig som mulig.

Derfor gir vi deg en full pakkeløsning for din bedrift, hvor det eneste du trenger å tenke på er hva du ønsker å fremheve ovenfor dine kunder. Er du usikker på hva du bør fremheve, hjelper vi deg gjerne med det også.

Viktigst av alt er valgfrihet. Ingenting av det vi tilbyr binder deg til noen av våre andre tjenester.

Vi kan for eksempel bygge en nettside for deg, men du trenger ikke å tegne en driftsavtale med oss. Du får med deg alt du trenger, inkludert kunnskap for å klare deg selv.

Det at vi faktisk klarer å levere på våre mål og forpliktelser gjenspeiles ikke bare i alle de gode tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, men også at selv om Gartit Creative AS holder til i Sarpsborg, Østfold (Viken), så har vi kunder over hele landet.

Vi får som regel våre kunder gjennom anbefaling fra andre kunder eller gjennom en søkemotor. Det igjen er et kvalitetstegn. Så hvis du er en av dem som har fått oss anbefalt, skal du være trygg på at vi leverer. Er du ikke en av dem, men en som har funnet veien til oss helt selv. Så ta gjerne en titt på hva våre kunder sier.

Rask Respons

God Service

Kvalitet

Valgfrihet

Kundeanmeldelser

Vi kunne ha skrevet mye om hvor mye vi strekker oss for våre kunder, men det er nok bedre om du hører det direkte fra dem

UTMERKET
24 anmeldelser
Vegar Vatne
Vegar Vatne
12/06/2023
Super levering og kundeservice!
Jahn Anfin Tonjer
Jahn Anfin Tonjer
28/04/2023
Fungerer godt, alt på skinner der i gården.
Alexander Ulriksborg
Alexander Ulriksborg
18/11/2022
Gartit Creative er fantastisk flink til å forstå kundens behov og gjør en fantastisk jobb til riktig pris. Gartit Creative er flink med både det tekniske og designmessige. Veldig effektiv og god kundeservice hele veien. Anbefales på det sterkeste !
Morten R
Morten R
17/08/2022
Gartit Creative utførte oppdraget på en meget god måte. Setter seg inn i og forstår kundens behov og kommer med løsningsforlag som kunden også forstår. Utmerket service! Raskt levert!
Nikoline Bangen
Nikoline Bangen
01/08/2022
Wonderful experience. Fast delivery, excellent quality, good communication! Thank you!
Salih Sarman
Salih Sarman
05/01/2022
Veldig fornøyd med jobben de utførte for oss. Anbefales!
Siv Helene Stenersen
Siv Helene Stenersen
05/01/2021
Alt gikk etter planen da jeg trengte hjelp til å komme videre med WP sider. Kommunikasjonen var akkurat slik jeg hadde håpet. Anbefales!
Skroll til toppen