Portefølje

Vår portefølje: En sniktitt på noe av vårt arbeid

Utforsk vår portefølje og bli inspirert av vårt mangfoldige spekter av logoer, nettsidedesign og nettbutikkløsninger. Hvert prosjekt er formet med lidenskap, kreativitet og dedikasjon for å gi kunden et unikt digitalt uttrykk.

Vi har lyttet til kundens behov og etterkommet ønsker de måtte ha, samt gitt dem våre faglige råd underveis.

Ta en reise gjennom vårt arbeid, og oppdag hvordan vi bringer merkevner til liv på nettet.

Les videre om:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Et utvalg nettsider & nettbutikker

  Rørlegger Pluss

  Rørlegger Pluss, en dedikert rørlegger bedrift med mange års erfaring. De hadde over flere år hatt en utdatert nettside. I 2021 fikk vi muligheten til å vekke nettsiden til live igjen med nytt design, og det resulterte i en strøm av nye kundeoppdrag!

  Bitteliten Design

  Bitteliten Design, vår reise med denne unike smokkesnor-familiebedriften begynte i 2019, da de, etter en ufullstendig leveranse, vendte seg til oss. Vi ga liv til nettbutikken deres, satte den i stand, og startet dermed et langvarig og vellykket samarbeid.

  Sano Klinikken

  Sano Klinikken, en av Oslos raskest voksende helseklinikker, valgte oss i 2021 for å designe deres unike logo og nettside. Vi skapte et visuelt uttrykk som matcher deres tjeneste og engasjerer publikum på nett.

  Kammerfest i Østfold

  Kammerfest i Østfold ønsket i 2020, en ny nettside som gjenspeilet sjarmen til Fredrikstad og Glomma-elven. I et tett samarbeid, designet vi en fornyet nettside som ikke bare representerte deres arrangementer, men også den kulturelle rikdommen langs bredden av Glomma.

  Et utvalg logoer

  Dette sier kundene

  UTMERKET
  24 anmeldelser
  Vegar Vatne
  Vegar Vatne
  12/06/2023
  Super levering og kundeservice!
  Jahn Anfin Tonjer
  Jahn Anfin Tonjer
  28/04/2023
  Fungerer godt, alt på skinner der i gården.
  Alexander Ulriksborg
  Alexander Ulriksborg
  18/11/2022
  Gartit Creative er fantastisk flink til å forstå kundens behov og gjør en fantastisk jobb til riktig pris. Gartit Creative er flink med både det tekniske og designmessige. Veldig effektiv og god kundeservice hele veien. Anbefales på det sterkeste !
  Morten R
  Morten R
  17/08/2022
  Gartit Creative utførte oppdraget på en meget god måte. Setter seg inn i og forstår kundens behov og kommer med løsningsforlag som kunden også forstår. Utmerket service! Raskt levert!
  Nikoline Bangen
  Nikoline Bangen
  01/08/2022
  Wonderful experience. Fast delivery, excellent quality, good communication! Thank you!
  Salih Sarman
  Salih Sarman
  05/01/2022
  Veldig fornøyd med jobben de utførte for oss. Anbefales!
  Siv Helene Stenersen
  Siv Helene Stenersen
  05/01/2021
  Alt gikk etter planen da jeg trengte hjelp til å komme videre med WP sider. Kommunikasjonen var akkurat slik jeg hadde håpet. Anbefales!
  Skroll til toppen