Bitteliten Design

Familiebedriften Bitteliten design

I 2019 åpnet vi dørene for et spennende samarbeid med Bitteliten Design, en hjertevarm familiebedrift som har spesialisert seg på unike smokkesnorer. Deres reise med oss begynte etter en utfordrende opplevelse med en ufullstendig leveranse fra en annen leverandør. Denne utfordringen ble raskt vår mulighet til å bringe liv til deres nettbutikk og etablere et langvarig partnerskap basert på tillit.

Unike produkter med unike løsninger

Fra starten av var vårt mål å ikke bare levere en funksjonell nettbutikk, men å gi Bitteliten Design et digitalt uttrykk som gjenspeilte sjarmen og unikheten av deres håndlagde smokkesnorer.

Vi skapte egne felt for navn, som gir kundene muligheten til å tilpasse snorene etter deres preferanser, og valget av materiale ble fremhevet for å gi kundene en personlig handleopplevelse.

Vår tilnærming gikk utover det tekniske. Vi ønsket å forstå hjertet av Bitteliten Design, deres lidenskap for å skape noe ekstraordinært for smårollinger. Nettbutikken ble derfor ikke bare et digitalt utstillingsvindu, men et følelsesmessig koblet rom som speilet kjærligheten og omsorgen som går inn i hvert håndlagde produkt.

Gjennom årene har vårt samarbeid med Bitteliten Design utviklet seg til et inspirerende partnerskap.

Vi har vært vitne til deres vekst, suksesser, og mest av alt, den glede de bringer til småbarn og deres foreldre med hver smokkesnor.

Dette er mer enn bare en suksesshistorie; det er en fortelling om tillit, forståelse og samarbeid.

Vi ser frem til å fortsette denne reisen med Bitteliten Design.

Kundens egen tilbakemelding

«Gartit Creative kom som en reddene engel da jeg hadde fått bygd opp en nettbutikk av et annet userriøst firma som hadde forlatt jobben halvveis!
Jeg bestemte meg derfor heller å lære meg hvordan wordpress fungerer, slik at jeg kunne være uavhengig.
Gartit creative har gitt meg god opplæring i wordpress, vært ekstremt tolmodig, utrolig behjelpelig og fleksibel, og han har også strekt seg langt for å hjelpe og sikkert gjort mye mer enn hva som i utgangspunktet var avtalen.
Anbefales på det varmeste, og er virkelig verdt hvér en krone! ♡♡♡«

«Tipp, topp – tommel opp!

Dette faget er noe denne mannen kan!
I tillegg tror jeg at jeg aldri har vært borti en mer profesjonell, snill, imøtekommende og tolmodig person som denne mannen.
Gartit lagde min nettbutikk for 4 år siden og passer fortsatt godt på den og holder den oppdatert for meg.
Siden jeg ikke kan noen ting om dette,
(bortsett fra det han har lært meg om å fikse og ordne litt der inne selv med produkter og priser osv)
så føles det utrolig trygt og godt å ha en som jeg vet kan dette ordentlig til å passe på!
Prisen han tar for jobben han gjør syns jeg også er veldig fair i forhold til mange andre der ute.
Anbefales på det varmeste.«

Skroll til toppen