Grafisk design og profilering

GRafisk design og Profilering: Nøkkelen til å skille seg ut

Grafisk design og profilering er viktig fordi det bidrar til å etablere og forsterke merkevareidentiteten til en bedrift. En velutformet logo og en gjennomtenkt profilering hjelper deg med å skille deg ut i markedet, skaper gjenkjennelse, bygger tillit og tiltrekker seg målgruppen og på den måten danner grunnlaget for kundevekst.

Hvis vi sier tenk på en hamburgerkjede eller elektrisk bil, så forbinder du dette med en gang til en kjent kjede og dens logo. Dette er profilering på høyt nivå og alt begynte med en ide, et navn og en logo.

Les mer om:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Logo design

  Før man vurdere å lage en nettside må man ha en logo på plass. Denne er en visuell retningslinje for din bedrifts kommunikasjon og markedsføring. Den gir en enhetlig og konsistent visuell identitet på tvers av ulike plattformer og kanaler, og sikrer at bedriftens budskap og verdier kommuniseres tydelig og effektivt.

  En godt utformet logo er et visuelt symbol som representerer din bedrifts identitet. Den bidrar til å skape en visuell identitet som skiller seg ut og gjør det enklere for kunder å gjenkjenne og huske bedriften din blant konkurrentene. 

  Av og til er det nødvendig også å fornye ens logo slik at den passer med tiden man lever i. Vi kaller det å modernisere logoen.

  En gjenkjennbar logo er viktig for å etablere en varig tilstedeværelse i kundens sinn. Når logoen er godt designet og assosiert med positive opplevelser, kan den bidra til å øke merkevarebevisstheten og skape lojalitet blant kundene. Slik vi illustrerte når vi ba deg tenke på en hamburgerkjede eller elektrisk bil. Dette viser også at logoen bør være enkel, men av høy kvalitet. 

  En velutformet logo signaliserer at bedriften din tar seg selv seriøst og er dedikert til kvalitet. Det gir et inntrykk av profesjonalitet og hjelper til med å bygge tillit hos kundene. Man kommer ikke vekk fra at en logo er et sentralt element i merkevarebygging.

  En god logo er en verdifull investering som kan ha en betydelig innvirkning på suksessen til din bedrift eller merkevare.

  Profilering

  Når du har din unike logo på plass, er det på tide å la den skinne og nå ut til verden.

  Dette gjør du gjennom strategisk profilering, både digitalt og fysisk. Slik kan du sette merkevaren din i rampelyset på en engasjerende måte.

  Profilering er nøkkelen til å skape en helhetlig opplevelse av merkevaren din, fra første møte til varige inntrykk.

  Tenk deg en situasjon der dine representanter bærer klær som tydelig viser tilknytning til bedriften din.  Eller hva med om du bruker kopper med din logo under et kundemøte. Og kanskje at du til og med etter en kontraktsignering, ber kunden beholde en stilig penn med din logo.

  Disse inntrykkene blir en konstant påminnelse for kunden hvem du er. 

  Pennen du ga til kunden kan gi deg en indirekte markedsføring av din merkevare og nå ut til enda flere. Dette ved at logoen din eksponeres til flere.

  Gjennom effektiv profilering sprer du merkevaren din og får den til å bli kjent på en subtil og kraftfull måte. 

  Med en gjennomtenkt logo og en engasjerende profilering kan du skille deg ut, skape gjenkjennelse og bygge tillit blant kundene dine, samtidig som du når ut til flere. 

  Ta kontroll over din merkevares identitet og la den skinne gjennom effektiv logo design og profilering i dag!

  Priser

  Profilering

  Visittkort, T-skjorter, kopper med logo, m.m.

  Fra Kr 1 000
  Eks. mva
  • Bistand til design
  • Vi hjelper deg med å velge ut produkt som det skal trykkes på og plassering av logo og annet du måtte ønske trykket.

  • Ingen oppstartsgebyr
  • Vi tar ikke betalt for å starte trykk. Så ingen påslag her.

  • Små kvantum mulig
  • Hos oss er det mulig å bestille små kvantum. Bestill kun en T-skjorte eller en kopp, hvis det er det du har behov for. (Noen produkter er det et minsteantall på minst 25. Dette gjelder på produkter som brosjyrer og flyers)

  Logo design

  Design eller fornying av logo

  Fra Kr 5 000
  Eks. mva
  • 4 stk Logoutkast
  • Minst 4 Utkast til logo, ønsker du flere forslag, vil dette påvirke pris.

  • Ubegrenset endring
  • Be om endringer til vi lander logoen du ønsker.

  • Alle nødvendige filer følger med
  • Du får filer til nettside og vektoriserte til trykk.

  POPULÆRT

  Fyll skjemaet under for tilbud


   LOGO DESIGN   (Bransjen din, farger du foretrekker, hva som ønskes gjort, m.m.)

   PROFILERING   (Antallet du ønsker, hva annet du kan trenge hjelp med, fargeønsker, m.m.)

   Send oss gjerne logo eller andre aktuelle filer

   Maks filstørrelse 25MB . Er filen større enn dette, kan du sende dette i ettertid etter avtale.
   Støttede filtyper: JPG, PNG, AI, SVG og BMP.

   Skroll til toppen