Kammerfest i Østfold

Kammerfest i Østfold: En digital oase til kultur og sjarm.

I 2020 tok Kammerfest i Østfold et spennende skritt mot å fornye sitt digitale uttrykk. Ønsket var klart: en nettside som ikke bare var informativ, men som også kunne fange essensen av sjarmen til Fredrikstad og den majestetiske Glomma-elven.

Et tett samarbeid

I vårt tette samarbeid med Kammerfest, forstod vi viktigheten av å skape mer enn bare et digitalt vindu for arrangementene deres. Vi ønsket å formidle historien til Glomma, de rike kulturelle opplevelsene langs elvebredden og den unike atmosfæren som omgir hvert arrangement.

Resultatet ble en fornyet nettside, hvor hvert element var nøye utformet for å fange den unike ånden av Kammerfest og reflektere den kulturelle rikdommen i regionen.

Vi valgte farger, grafikk og layout som ikke bare var visuelt tiltalende, men som også formidlet historien til Fredrikstad og Glomma.

Navigasjonen på nettsiden ble designet med brukeren i tankene, slik at besøkende enkelt kunne utforske arrangementene og samtidig lære mer om de kulturelle perlene langs Glomma. En balanse mellom estetikk og funksjonalitet var nøkkelen for å gi en engasjerende og informativ online opplevelse.

Videre for å styrke samspillet mellom Kammerfest i Østfold og lokalsamfunnet, utviklet vi et skreddersydd påmeldingsskjema for frivillige.

Ved å lykkes med dette prosjektet, har Kammerfest i Østfold nå en digital plattform som ikke bare tjener som et informasjonssted for arrangementene deres, men som også fungerer som en virtuell reise gjennom den rike kulturarven langs Glomma.

Dette prosjektet understreker vår forpliktelse til å skape digitale løsninger som går utover det forventede, og vi ser frem til å fortsette å støtte Kammerfest i Østfolds digitale reise.

Kundens egen tilbakemelding

«Gartit Creatice har levert oss en skreddersydd fantastisk nettside. Med god kvalitet og hurtig responstid har han tilpasset og laget alle de funksjonene og endringene vi har etterspurt. Veldig god å samarbeide med!«

Skroll til toppen