Rørlegger Pluss

Fornying av nettside

Rørlegger Pluss, en veletablert rørleggerbedrift med en imponerende historie og mange års bransjeerfaring, hadde lenge slitt med en utdatert nettside. Å holde tritt med det moderne digitale landskapet er avgjørende, og i 2021 så de behovet for en oppfriskning.

Med tillit til våre designferdigheter, ga de oss oppdraget med å gi nettsiden deres en frisk pust. Resultatet var et nytt, moderne design som reflekterte bedriftens ekspertise.

Møt kundenes behov raskt og effektivt

Vårt samarbeid med Rørlegger Pluss involverte en nøye forståelse av deres kunders behov. Vi identifiserte raskt at en av nøkkelfaktorene for kundetilfredshet innen rørleggerbransjen var umiddelbar tilgjengelighet.

For å adressere dette, implementerte vi en skreddersydd, brukervennlig skjemaløsning på forsiden, og gjorde telefonnummeret tydelig synlig for øyeblikkelig assistanse.

Vi erkjenner også verdien av kundeuttalelser og tilliten de gir. Derfor integrerte vi Rørlegger Pluss sin Google Min Bedrift med nettsiden deres, slik at nye anmeldelser automatisk ble oppdatert og synlige.

Dette styrket bedriftens omdømme ved å vise ekte tilbakemeldinger direkte på nettstedet.

Effekten av disse endringene var tydelige. Det forbedrede nettstedet forenklet kundenes kontakt med Rørlegger Pluss, og responsen var en økning i antall kundeoppdrag.

Vår tilnærming til optimal brukervennlighet og tilgjengelighet har ikke bare fornyet bedriftens digitale identitet, men har også utløst målbare resultater.

Dette prosjektet er en levende demonstrasjon av hvordan vi effektivt kan transformere et nettsted for å imøtekomme kundenes behov, skape økt tilgjengelighet og stimulere forretningsvekst.

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Rørlegger Pluss for å sikre at deres digitale tilstedeværelse forblir i forkant av bransjens krav.

Kundens egen tilbakemelding

«Veldig fornøyd med jobben de utførte for oss.
Anbefales!«
Skroll til toppen