Sano Klinikken

Sano Klinikken - EN av Oslos raskest voksende helseklinikker

Sano Klinikken, en fremtredende helseklinikk i Oslo, med tjenester innen osteopati, fysioterapi, massasje og personlig trening. Vi er stolte over at de valgte oss i 2021 for å styrke sin digitale tilstedeværelse. Vår oppgave var tydelig: å utforme en unik logo og nettside som ikke bare reflekterte klinikkens verdier, men også appellerte til et bredt publikum på nett.

Hensyn til de spesifikke tjenestene i designprosessen

I designprosessen tok vi hensyn til Sano Klinikkens spesifikke tjenester og ønsket om å skape en visuell identitet som formidlet et inntrykk av profesjonalitet og omsorg. Resultatet ble en skreddersydd logo som fungerte som et visuelt kjennetegn for klinikken, og en nettside som var intuitiv, informativ og estetisk tiltalende.

Ved å implementere moderne designtrender og optimalisere nettstedets brukervennlighet, sikret vi at Sano Klinikken kunne levere en førsteklasses online opplevelse for sine besøkende. Dette var ikke bare et prosjekt for oss; det var en mulighet til å bidra til veksten til en klinikk som satte pasientenes velvære i fokus.

Som en ekstra bonus integrerte vi også en praktisk gavekortløsning på nettbutikken deres. Dette gjør det enkelt for klinikken å tilby gavekort til sine pasienter, samtidig som det gir en ekstra inntektsstrøm. Den digitale transformasjonen av Sano Klinikken ble ikke bare et estetisk løft, men en strategisk investering i deres online suksess.

Vi er stolte av å være partner i Sano Klinikkens digitale reise og ser frem til å fortsette å styrke deres tilstedeværelse på nettet.

Kundens egen tilbakemelding

«Gartit Creative får 5 stjerner av meg. Er selv kunde hos dem og er utrolig fornøyd med servicen, behandlingstiden og ikke minst deres kreativitet. Jeg kom med et ønske og resultatet ble noe helt annet, men mye bedre enn hva jeg selv hadde planlagt. Anbefales!«

«Jeg startet opp en osteopat klinikk i 2021, fikk da et ordentlig god tilbud på nettside og bookingsystem fra Gartit Creative som jeg takket ja til, noe jeg likte veldig godt var at de kom med innspill til hva som kunne vært bedre for bedriften og selveste nettsiden.
Han som hjalp meg var alltid lett tilgjengelig på telefon og hjalp meg med det jeg trengte for å komme igang. Gartit har mine sterkeste anbefalinger.«

Skroll til toppen